Verhaal van de dag

Pakketjes

In deze corona tijd kom ikzelf eigenlijk niet meer buiten de deur of in de winkel. De AH bezorgt elke 2 weken de grote boodschappen Bert haalt elke dag de verse producten of de vergeten boodschapjes. Cadeautjes , kaarten, bloemen etc bestel ik allemaal online. En dat gebeurt in deze tijd veel. Er zijn mensen die wat extra aandacht verdienen, vinden wij. Onze ouders, hardwerkende vriendinnen/ moeders, zieke overburen en onze oude buurvrouw.

Ik had bedacht dat we deze bovengenoemde, aanstaande zaterdag een leuke tas met een compleet paasontbijt bezorgen. Al het lekkere brood en ander lekkers is al besteld bij onze plaatselijke bakker, zaterdag vullen we de tas met beleg, sap, servetten en een bosje tulpen.

De leuke tassen had ik gevonden bij Paardekooper. Bert had deze keurig online besteld en vandaag werd er een grote doos bezorgd. “Best groot voor 10 tassen”. Maar toen Bert de tassen uit de doos haalde, kregen we toch wel het vermoeden dat er “iets” meer tassen in die doos zaten. En dat klopte… ipv van 10 lossen tassen, zaten er maar liefst 13 zakken a 5 stuks in. Tsja…65 tassen is wel heel veel om zelf te houden. We snapten de verwarring, want op de doos stond OMDOOS 10 stuks. OMDOOS wil zeggen dat je in het magazijn het aantal eruit pakt en die in een doos van PAARDEKOOPER naar de klant verstuurd.

Maar wat als de klant nou precies jouw baas is? Oeps…..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *