Koken

Koken mijn passie

Jaren geleden al experimenteerde ik al met lekkere gerechten, maakte ik van de verjaardagen een feestje met buffetjes, kinderfeestjes in kleur, smaak en thema. Alles wat gevierd kan worden wordt gevierd, maar wel met lekkers. Ingrid =Lekkers zeggen wij altijd. Als de (bonus-) kinderen weer eens een weekendje thuiskomen, dan wordt er al uitgekeken naar de uitgebreide ontbijttafel, lekkers tussendoor en wordt er door mij, Bert, samen of door de kinderen gekookt. JA… ook zij houden van kokkerellen.

Niet alleen ik, maar ook manlief heeft een passie voor koken. Ieder zo zijn/haar specialiteit. Er wordt geregeld gekookt voor familie en vrienden. Ook een 21 -diner voor 20 meiden, een kerstdiner voor 15-20 personen, we gaan de uitdaging aan. Vaak nemen we 1 ingrediënt of een land als thema voor een 3.4.5 gangen diner, welk item dan in alle gangen terug moeten komen. En uiteraard met een mooi aangeklede tafel, servetten en bloemetjes op kleur. En ik GENIET, als mijn gasten genieten. Daar doen we het voor!

Graag neem ik jullie via dit BLOG mee op onze smakelijke weg!! Ik zal recepten vermelden en foto’s delen. Bon Apetit!

2 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *