Verhaal van de dag

Website 3..

WEBSITE 1//…

Ik heb al eerder eens een website gehad, een zakelijke, toen ik zelfstandig een klein reisbureau opstartte voor verhuur en later ook voor verkoop van vakantiewoningen in Hongarije. Dit heb ik uit kunnen breiden naar Midden Europa en ging ik een samenwerking aan met Booking.com om mijn huizenaanbod te vergroten in de rest van Europa. Door middel van de licenties van ex, mocht ik ook producten aanbieden van de Europeesche Verzekeringen, zo kon ik een totaal pakket aanbieden aan de klant. Het was een kwestie van er zelf achteraan gaan en mensen overtuigen, dat ik een mooie site had, een goede manier van presenteren van hun huis en dat ik mijn best ging doen om hun huis zoveel mogelijk in de verhuur te krijgen. Ik heb zelfs gestaan op de Second Home beurs in Utrecht.

Ex, kinderen en ik gingen elkaar minimaal 4 weken naar Hongarije op vakantie. Van daaruit kon ik de huizen bekijken en controleren welke ik in de verhuur had. Zo leerde ik de (veelal Hollandse) eigenaren beter kennen en dat maakte het contact des te leuker. Het heeft me ook weleens doen besluiten om het betreffende huis van de site te halen, omdat er zelfs voor mijn bezoek om foto’s te nemen, het huis niet werd opgeruimd en het een regelrechte bende was. Niet geschikt voor de verhuur, als je nu al geen afspraken kon maken.

Ik hield een professionele website bij, speciaal voor mijn bedrijfje gebouwd. Voor het gebruik ervan, had ik de nodige lesjes nodig. Maar uiteindelijk kon ik hem zelf draaiende houden. Ik plaatste foto’s, schreef er teksten bij, aan de hand icoontjes kon men direct zien wat er allemaal wel en niet aanwezig was. Ik zocht van alles op uit de omgeving, uitstapjes, bezienswaardigheden en maakte het zo compleet mogelijk. Ik heb dit zo’n 3 jaar met veel plezier gedaan. Helaas heeft mijn scheiding doen besluiten het bedrijfje te verkopen aan mijn ex man, daar ik niet meer in de gelegenheid zou komen, om veel in Hongarije te zijn. Maar deze leuke en spannende ervaring, pakt niemand mij meer af.

WEBSITE 2//..

Daar kan ik kort over zijn. Die site was aangemaakt, keurig ontworpen en ingedeeld door zoonlief Maurice. Een frisse lay out met een mooi design. Daar heeft het zeker niet aan gelegen. De naam van de site, was gelijk aan deze: “Ingridschrijft”. Elke maand kreeg ik keurig de rekening van het host bedrijf, maar van schrijven kwam het niet. Te druk, geen zin, te moe, geen inspiratie….whatever. Ik bleef het maar uitstellen, totdat ik er vanzelf door het host bedrijf werd uitgegooid. Tsja…. als je er niks mee doet!

Totdat we in de corona crisis kwamen….

WEBSITE 3//..

Website 3 is een feit én in gebruik. In deze corona tijd is er veel vrije tijd over (en zit ik teveel in mijn hoofd), dus kwam Bert met het idee om eens een nieuwe laptop voor mij te gaan kopen.”Jij wil toch weer gaan schrijven?” Samen met zoonlief/ onze eigen ICT-er Maurice zijn ze samen er eentje uit gaan zoeken voor mij. Omdat Maurice het drukt heeft met zijn eigen werk, hielp dochterlief Madelon mij met het opstarten van een nieuwe website. Website 3 werd geboren. Ïngridschrijft” is een feit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *