Verhaal van de dag

Verbouwing week 3//…

Afgelopen weekend hebben we gemerkt hoe moe we zijn, hoe een verbouwing je sloopt en hoe je je gast kan voelen in je eigen huis, omdat je soms t gevoel hebt aan het kamperen te zijn. Er wordt steeds meer weggebroken, maar gelukkig wordt er al een deel alweer opgebouwd en hebben we vanaf morgen boven weer een nieuwe badkamer en nieuw apart toilet om te gebruiken. Daar heb ik het traplopen wel voor over:)

Vandaag week 3….. wordt BOVEN al het sanitair gemonteerd, douchedeuren erin gezet, wastafelmeubel opgehangen. Beneden zijn ze onze badkamer verder aan het slopen. Tot vanmorgen konden wij er nog deels gebruik van maken. De douchecabine is er al uit, toilet gaat er uit, deurkozijn is er al uit gesloopt. Het is nu weer even een bouwval. Ondertussen worden de balken bevestigd voor het verlaagd plafond, waarboven ze alles aanleggen voor elektriciteit, plafond spots, etc.

Ze zeggen weleens; je badkamer verbouwen is de ergste verbouwing. Nou, ik moet zeggen: Het klopt… ik vind het pittig. Heeft ook te maken met mijn smetvrees (zij doen het allemaal op hun eigen manier en daar heb ik geen controle over) , steeds volk over de vloer, waardoor je je privacy kwijt bent en veel moeilijker je rust kan pakken. En die rust heb ik op z’n tijd toch echt nodig. Niet alleen lichamelijk, maar ook t koppie wil weleens rust. Het is allemaal niet onoverkomelijk hoor. Ik zet op dit moment verstand op nul en laat het allemaal maar gebeuren. zelfs in het weekend kwamen er nog stukadoors. Maar in het weekend kwam het er bij mij even uit, toen vond ik het even allemaal niet meer leuk, stoorde ik me aan alle opstakels in huis, de troep en het kamperen.

Het zijn allemaal super aardige knullen, werken hard en houden rekening met mij. Dus daar ben ik heel blij om. Je weet wie er elke dag komen en dat geeft ook weer een vorm van rust. Maar dat het impact op mij heeft, dat is duidelijk. En ik kijk uit naar het eindresultaat. Week 3 is begonnen….

Liefs Ingrid

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *