Verhaal van de dag

Dagdromen//…


In deze bizarre tijd van corona, regels en beperkingen, heb je alle tijd om te dagdromen of zelfs plannen te maken voor t nieuwe jaar.
Alle plannen van dit jaar vallen een beetje in duigen en als we straks misschien nog in een volledige lockdown komen, houden we nog meer tijd over. Maar dan is het de kunst om door te blijven leven, door zelf je eigen gezelligheid te creëren, tevreden te zijn met wat je wél hebt, dankbaar voor ons dak boven ons hoofd, de lekkere maaltijden die we thuis zelf ook kunnen creëren. Een spelletje doen met de openhaard aan. Kaarsjes aan voor de sfeer. 


Ik kan ook heerlijk genieten van het luisteren naar muziek en dan op z’n tijd even lekker mee te lallen. Bert kruipt elke dag weer achter zijn drumstel. Heerlijk om hem zo mee te horen drummen op lekkere muziek. Ik word daar heel vrolijk van.


Ik zou meer kunnen gaan schrijven, mijn Blog weer eens vullen met verhalen. Heb tenslotte nog categorieën open (leeg) staan. Ik ben dol op fotograferen, maar doe dat nog steeds met mijn mobiel (terwijl ik een prachtige camera met lenzen in de kast heb liggen). Mijn voornemen was om deze winter een cursus te gaan doen, maar door de corona tijd, waag ik me er even niet aan om dit klassikaal te gaan doen. Maar neemt niet weg, dat ik nu onderweg tijdens mijn wandeling mijn camera mee kan nemen. Ik heb al wel een doel voor 2021.

Bert en ik hebben ons beide ingeschreven voor de opleiding NLP bij Joost van der Leij. Hij legt NLP uit als: Met NLP optimaliseer je je breinprocessen (Neuro) door handig taal te gebruiken (Linguïstisch) zodat je jezelf slimme strategieën voor een beter leven aanleert (Programmeren).

De opleiding start op 3 maart a.s. We hebben een paar jaar geleden samen al een 6x kennismaking NLP gedaan. Daar zijn we heel enthousiast geworden, maar het was toen voor ons nog niet dé tijd om de opleiding te gaan doen. Nu bijna alle kids uit huis zijn , er wat meer rust is in ons gezin,  willen we er graag tijd voor vrijmaken. We gaan 6 woensdagen van 09:00-17:00 weer de “schoolbanken” in en in september een afsluitend weekend van vrijdag tm zondag. En hopen daar met een mooi, officieel diploma vandaan te komen.  We hebben zin in deze uitdaging.
Een mens is nooit te oud om te leren…..
Niet dromen, maar DOEN!
Liefs, Ingrid

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *