Verhaal van de dag

Lang geleden…

LANG GELEDEN//…
Het is alweer een lange tijd geleden dat ik voor mijn Blog heb geschreven. De verbouwingen, de corona, nieuwe klussen en vele weekendjes weg met de camper. Onze 14 dagen vakantie in Nederland. Wat hebben we daar ontzettend van genoten. Weg en onderweg. Ondernemend. Gewoon een gezellig, druk programma, wat mij opslokte en daardoor geen tijd nam om te schrijven.

Inmiddels zijn de grote verbouwingen voorbij, is er nog steeds corona, heb ik ondertussen al 3x mijn Ocrevus gehad, 2 vaccinaties en zetten we de puntjes op de i wat betreft het klussen.

DANKBAAR
Voor ons mooie gezin❤ en dat ik mijn ouders nog heb.
Dat ons corona nog steeds bespaard is gebleven.
Dat we met de camper veel op pad zijn geweest, in deze bizarre coronatijd. Een tijd waarbij veel mensen aan huis gekluisterd zitten/zaten.
Ik besef me heel goed dat we in een luxe positie zitten.
Ben superblij met hoe alles in huis geworden is, dankbaar voor dat we dit hebben kunnen doen. En nu er zo ontzettend van mogen genieten.
Maar ook dankbaar dat we anderen blij hebben kunnen maken met onze “oude” (bijna nieuwe) spullen.
Dankbaar dat we mensen hebben kunnen helpen op andere fronten.
Want wij zijn van mening: als je het goed hebt, moet je delen!

VRIENDSCHAP
Ik ben dankbaar voor onze trouwe vriendschappen, ons vaste clubje, waar we lief en leed mee delen. Want.. wat is er een hoop gebeurd in t afgelopen jaar. Een lach en een traan. Maar bij échte vrienden, mag je jezelf zijn! En bij hen kan je altijd terecht, ook in deze bizarre tijd.

TEGENSLAG
Niet alles is altijd mooi…
Natuurlijk heeft elk leven een keerzijde. Komen er nare dingen op je pad (gezondheid kinderen baart ons soms grote zorgen), negatieve dingen in je relatie, familie, vriendschappen (welke ik ook onder de loep nam en me deed beseffen wát of wie ik eigenlijk echt belangrijk vond). Ik heb nog steeds MS, de daarbij behorende klachten, wordt mijn leven “gestuurd”, maar blijf ik vooral zelf bepalen, hoe ik mijn leven wil leiden. En dat voelt goed.

BLOG
Zo mooi om te zien, dat ondanks het weinige schrijven op mijn Blog, ik toch mensen heb weten te bereiken.
Zo zijn er app gesprekken en telefoontjes geweest nav bijv de Ocrevus. Hopelijk heb ik hen hiermee opweg kunnen helpen.
Dus ik ga weer vaker schrijven, want mijn blog wordt echt gevonden en gelezen.

Ik ben een dankbaar, gelukkig en tevreden mens!

Liefs Ingrid

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *