Verhaal van de dag

Verbouwing week 2

Week 2 van de verbouwing is gestart. Om half 8 staan de vaklui al voor de deur. Vandaag heeft ook de timmerman zich eraan toegevoegd. Hij gaat de deurkozijnen omzetten, zodat de deuren naar buiten opslaan ipv naar binnen. Ook krijgt boven de badkamer een nieuw dakraam. Na een week van slopen, leidingen, buizen verplaatsen en aanleggen, komen er in t nieuwe toilet al de tegels. Dan gaan we echt wat zien van de keuze die we gemaakt hebben, taupe/leverkleurige tegels. Opbouwen is leuk!

Maar een verbouwing vergt best veel van mij. Ik heb er altijd wat last van als “vreemde” mensen continue in mijn huis aanwezig zijn en ik de controle over dingen los moet laten. Zeker nu er in huis niet echt meer de rustplekjes zijn. Althans…. ze zijn er wel, maar ik ga er niet echt rustig voor liggen of zitten. Het is even je huis niet meer. Je voelt je meer een gast in eigen huis. Maar goed, we zitten pas in week 2 en de verbouwing heeft 4 weken nodig. En eigenlijk ben ik trots hoe week 1 verlopen is.

Vandaag is er ook een start gemaakt met t slopen van weer een deel van de badkamer en muur beneden. Beloofd is, dat de wc en douchecabine net zo lang blijven staan, totdat we boven kunnen gaan douchen. Het slopen van de muur tussen onze badkamer en slaapkamer zorgt ervoor dat we niet veel privacy meer zullen hebben, dus ik heb maar een kamerscherm besteld. Je moet wat he? 🙂

Wordt vervolgd….

Liefs Ingrid

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *