Koken

Tapasplank

Als wij geen zin hebben om te koken, gaan we graag uit eten of maken we thuis een gezellige tapasplank. Een rijk gevulde plank met diverse kaasjes, vleeswaren, olijven, peppadews, etc . Heerlijk wijntje erbij. Proost! Er is niks zo gezellig om dit samen met gezin, familie of vrienden te doen. En wat mis ik dat in deze tijd. Al die gezelligheid en lekker eten met elkaar. Nou proberen wij in deze corona tijd er echt wel een feestje van te maken. De lunch, het diner is hét moment van de dag, waarop je weer even samen bent met elkaar. Even een break tussen het thuiswerken door.

Nu kunnen op dit moment niet naar een restaurant of lekker borrelen op het terras, dus halen we dat naar huis toe. We genieten nu elke week wel van een “thuis op tafel”, een “to go”, een afhaalmenu van onze favoriete restaurants. Uit eten in eigen huis! Maak er ondanks de corona tijd, toch een feestje van!

2 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *