Multiple Sclerose,  Verhaal van de dag

12 dagen na de kuur

Op 11 juni j.l. lag ik weer een dagje in het ziekenhuis voor de Ocrevus. Nu 12 dagen later begint het aardig te settelen. Na de dag ziekenhuis heb ik eerst een dagje bedrust genomen, maar het weekend had ik een soort hyper energie. Twee dagen vol visite, gezelligheid en bbq. Ik verbaasde me over mezelf wat ik allemaal aankon. Maar…. dat was natuurlijk de prednison die me lekker hyper hield. Maar ik was blij met die energie, die had ik lang gemist. Daarna volgde een paar mindere dagen, een soort inkak momentje. Maar ook dat hoort erbij. Het medicijn heeft zo’n 2 weken nodig om een beetje te gaan settelen.

12 dagen verder nu… en ik merk dat ik weer meer energie begin te krijgen. Voel me minder vaak vermoeid. En kan al wat meer werkzaamheden achter elkaar doen zonder veel moeite. Ik ben er super blij mee, dankbaar dat ik dit medicijn mag krijgen. Want hoe fijn is dat, dat er een medicijn bestaat welke je kwaliteit van leven zo kan bevorderen. En ondanks dat ik nu midden in een verbouwing zit, kan ik gewoon veel meer aan. Ben ik flexibeler en laat ik het allemaal maar over me heen komen. Dat lukt me niet als ik zo vermoeid ben. Ben eigenlijk best wel trots op mezelf hoe ik het nu allemaal doe 🙂

Lieve groet, Ingrid

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *