Verhaal van de dag

Me-time, tea time…

Eigenlijk geeft deze foto precies weer, de sfeer en reden waarom ik met dit BLOG begonnen ben. Sinds 2008 heb ik een samengesteld gezin met 6 kinderen en was er weinig tijd voor mezelf. Ik heb mezelf altijd beloofd, dat als er meer tijd en ruimte komt, ik de dingen zou gaan doen die ik op mijn wensenlijstje had staan. En dat waren er nog al wat. Schrijven, studie NLP, kookcursus en een fotografie workshop. Toch lukte het me niet om me er toe te zetten. En op vele manieren werd het mij aangereikt of geadviseerd.

De coronacrisis maakte nog meer duidelijk dat ik niet geschikt ben om alleen maar thuis te zitten. Maar ik heb MS en zit een risicogroep, dus ik kom niet buiten de deur, behalve in onze eigen tuin of een ritje met de auto. Manlief zag dat dat stilzitten mij niet goed deed en reed samen met onze expert Maurice naar Rotterdam om voor mij een laptop te kopen. “Jij wil toch heel graag schrijven?” We hebben een laptop gekocht en nu kan jij gaan starten met een eigen Blog. Daar had ik natuurlijk wel even hulp bij nodig, want ik ben er echt al jaren uit. Samen met dochterlief, die voor mij de website aankocht, onderzocht, samen met mij de kleuren uitzocht, hebben we de start gemaakt. En onder t mom van: “probeer het eerst maar”, “het lukt je vast wel”, als je het echt niet snapt, mag je me bellen”, ben ik gestart met mijn eerste verhalen, het toevoegen van foto’s .

Heb m’n draai nu gevonden en de techniek aardig onder de knie en er ontzettend veel plezier in. Het maakt mij blij, voel me weer zinvol. En zo zal ik regelmatig onder het genot van a cup of tea, jullie meenemen in het leven “of me”.

4 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *