Uncategorized,  Verhaal van de dag

Van kavel tot cottage

 

Op kavel nummer 10 stond een oude stacaravan. Maar … die ging er af en de kavel kwam vrij. Helaas kon Bert niet mee om te kijken, dus besloot ik om zelf de volgende dag naar de Bult te rijden. Dit is nou nét precies wat we zochten : een cottage op het park zelf met alle voorzieningen en activiteiten. Iets waarmee wij onze doelgroep aan willen trekken. Gezinnen met jonge kinderen, opa’s en oma’s met kinderen en kleinkinderen, natuur liefhebbers, mensen die houden van wandelen, fietsen of varen met een bootje door Giethoorn. Er zou 1 juli gestart worden met de bouw van onze cottage, maar dat werd ergens in januari dat de kavel leeg werd gehaald, geëgaliseerd en voorbereid op de bouw van onze cottage. Op 9 april jl namen wij de sleutel in ontvangst en kon het avontuur beginnen. Onze cottage nummer 10, een website, een logo, een naam : “Buur van de Natuur! ”

Onze nieuwe cottage, – is eigen concept van-,  in eigen beheer gebouwd door,  Residence de Eese in de Bult. Kijk gerust op hun website voor meer info. www.residencedeeese.nl

 

OVER DE COTTAGE:
De cottage is geschikt voor 6 personen. Modern ingericht en van alle gemakken voorzien. De woonkamer heeft een heerlijke hoekbank, salontafel, 2 lekkere fauteuils, 6 persoons eethoek, keuken met alles wat men nodig heeft om heerlijk te kokkerellen, iets op te warmen of af te bakken in de combi magnetron, te koelen in de koelkast en afwassen hoeft niet, want er is een vaatwasser.
Een bakkie koffie zet je met een Nespresso apparaat. Een paar cupjes zitten er al in een welkoms zakje, zo ook je eerste vaatwastablet.

Slaapkamer 1: met een 2 persoons bed met tv, slaapkamer 2 met 2 losse bedden (welke ook aan elkaar geschoven kunnen worden) en slaapkamer 3 met een stapelbed voor kinderen.
Een badkamer met douche, wastafel en toilet, met heerlijk geurende Rituals producten.

In het bijgebouw naast de cottage staat een grote plastic bak met buitenspeelgoed voor kinderen, maar ook bijv badmintonrackets, jeu de boules voor volwassenen.

We hebben er zelf nog een beetje een persoonlijke touch aan gegeven met extra bijzettafeltjes, sfeervolle kussentjes, plaid, iets aan de wand en hopen dat jullie je er thuis zullen voelen en een heerlijke vakantie zullen hebben.

Geniet van deze bosrijke plek in de nabije omgeving van de Nationale parken: de Weerribben en het Wieden, het Drents-Friese Wold en natuurlijk het pittoreske Giethoorn.
Bij de receptie kun je een map halen met de nodige info over de omgeving en activiteiten in de buurt.

Making memories !

Bert & Ingrid

 

www.buurvandenatuur.nl  / info@buurvandenatuur.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *