Verhaal van de dag

Verbouwing

Vandaag is Bert jarig! Hieperdepiep hoera! En start ook de verbouwing van onze 2 badkamers. Ja, twee tegelijk, dat gaat sneller en is met 4 weken klaar. Voor mij een stressvolle periode. Maar…we moeten er even doorheen. De badkamers dateren uit 1986, waren nog steeds prima, maar werd tijd voor een metamorfose. Wij krijgen beneden een badkamer-en-suite. Hotelchique volgens de ontwerper. De muur tussen onze slaapkamer en badkamer gaat eruit en het wordt één geheel. Boven krijgt Maurice ook een nieuwe badkamer en verplaatsen we het toilet naar een apart hok ernaast.

Een grote ingreep, waarbij ze boven starten, maar ondertussen ook beneden vast wat dingen uitbreken. Het is niet zomaar een “badkamertje” afbreken en opbouwen. Nieuw dakraam boven, deurkozijnen omdraaien, nieuwe deuren, nieuwe vloer storten, leidingen omleggen, afvoer omleggen, airco op onze slaapkamer, een deur dichtmaken, schuifdeur plaatsen, alles stucen…. en ga zo maar door.

Vandaag zijn ze al begonnen. Alles werd netjes afgeplakt en de badkamer boven is al helemaal leeggehaald. Flinke herrie van het breekwerk. Bert zit nu te werken in de serre, want boven is nu geen doen. Ik weet nu even geen raad met mezelf. Moet daar altijd even een weg in vinden. Heel je huis staat op zn kop, heb net mn medicijn kuur gehad en moet dus op afstand blijven, alle deuren dicht vanwege de stof, ga ik wel of niet op bed liggen. Wat ga ik nu met mijn tijd doen? Ik ben altijd even van slag, omdat mijn ritme wordt doorbroken. Maar… ik weet dat we elke avond weer even in ons eigen doen zijn en er altijd na 5 dagen een weekend tussen zit. En een heel leuk vooruitzicht met prachtige badkamers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *